Volwassenen

“Balen is dat. Ik heb dus autisme. En dat gaat nooit meer over. Wat moet ik nu?”

Wil je leren omgaan met je autisme, je angsten en onzekerheden, je woedeaanvallen of huilbuien en de overprikkeling?
Heb jij al je hele leven het gevoel dat je je altijd maar aanpast aan anderen, maar dat je er zo weinig voor terug krijgt?
Wil je weten waarom je je altijd een buitenstaander voelt, waarom relaties, vriendschappen, school en werk zo moeizaam gaan?
Wil je zelfstandiger worden in bijvoorbeeld het te woord staan van anderen of het huishouden?

Door middel van individuele begeleiding geef ik inzicht in je autisme en een praktische tips om hier vervolgens anders mee om te gaan; om te leren om de controle over je leven, je zelfredzaamheid te verhogen en wat jij nodig hebt terug te krijgen. Stapje voor stapje.

Individuele Coaching

Wanneer je op zoek bent naar iemand die  jou overzicht biedt in de wirwar van details of voor je vertaalt wat de omgeving van je verwacht. Wanneer je wilt leren zelfredzamer te worden. Of wanneer je behoefte hebt aan een goed gesprek, meer inzicht en praktische tips.
Gewoon thuis, in je eigen omgeving.

Lees meer…

E-coaching

Wanneer je liever via mail, Skype of chat overlegd. Omdat je in een ander deel van Nederland of België woont, of gewoon omdat je dat prettiger vindt. Gewoon thuis, in je eigen omgeving. Zonder dat je iemand binnen hoeft te laten.

Lees meer…

 

© 2021 Praktisch Autisme - Rotterdam - 010-8453107 - Contact
Algemene voorwaarden - KvK 24429096
Ontworpen door autismeinformatie.nl